Avem surprize pentru voi!

Dupa cum uni ati aflat ieri pe Twitter sau Facebook, am primit o veste excelenta. Dupa o intalnire cu Ada Roseti, in care i-am prezentat proiectul, cei de la Discovery Romania au decis sa ne sprijine expeditia. Ceea ce ne bucura foarte mult. Sustinerea lor se va concretiza prin promovarea expeditiei pe pagina or de facebook, dar si pe parte de PR. Iar daca o sa avem material video de calitate (care sa se ridice la standardele Discovery) avem sansa chiar sa aparem si pe post. Dar mai e mult pana acolo, si asta ar fi un bonus daca reusim.

Pe de alta parte, stim ca multi dintre voi si-au aratat sustinerea pentru proiectul nostr. Eh, de luni puteti sa ne sustineti prin achizitionarea de tricouri sau brelocuri personalizate CuPluta.ro. O sa apara pe site o pagina unde puteti sa faceti asta.

Tot luni (pentru ca astazi am fost cam busy, si mai sunt si vreo 2 festivaluri de muzica prin Bucuresti) o sa avem si bannere pe care cei dornici sa impartaseasca aventura noastra cu cititorii lor, pe care le pot prelua la ei pe blog. Or sa fie de toate dimensiunile, sa fie ok pentru toata lumea.

Expeditia noastra o sa se termine pe 30 iulie, la Nadlac. Ocazie cu care vrem sa organizam un party acolo, un meet la care sa vina cat mai multi dintre cei care au urmarit aventura noastra si ne-au sustinut. Inca nu avem detalii finale legate de party, insa am zis sa va spunem din timp, ca sa nu va faceti planuri pentru data aia.

Bun, am lasat pentru sfarsit surpriza cea mare.

Stim ca multi ati vrea sa traiti ceea ce traim noi. In fiecare zi cate cineva ne spune ca si el ar vrea sa mearga cu pluta. Pentru asta, ne-am gandit ca ar fi frumos sa luam pe cineva cu noi pe pluta, in week-end-ul 22 – 24 iulie. O sa venim cu detalii pe parcurs, pentru ca o sa fie un concurs in urma caruia o sa desemnam cine o sa fie aventurierul de ocazie. Ah, acesta o sa primeasca si un trofeu pentru asta.

Pe langa toate astea, o sa mai avem multe concursuri la care puteti sa castigati materiale promotionale de la sponsorii nostrii.

Pana atunci, stati prin preajma, trimiteti-ne incurajarile voastre (ca avem nevoie de ele), si urmariti-ne aici sau pe pagina de facebook!

Week-end fain va dorim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>