Cine ne ajuta sa construim pluta?

Mai sunt 7 zile si plecam. 7 zile care or sa treaca greu si repede. In acelasi timp.

Inca mai avem multe de pus la punct si de rezolvat. O sa le facem in timp util. Ca daca nu, le facem pe pluta! :d

Peste o saptamana, pe la ora asta (aka 10 dimineata), o sa fim in plin proces de constructie a plutei care o sa ne plimbe aproximativ 460Km pe cursul raului Mures. Toata treaba o sa se intample undeva in apropiere de Ludus, dupa barajul de langa oras, in aval. Adica pe aici pe undeva.

Noi o sa ajungem de joi la Ludus, ca sa mai rezolvam de niste lemne care ne trebuiesc pentru constructie, sa alegem un loc numai bun pentru a incepe constructia si de a scoate pluta la apa. Dupa toate astea, facem tabara acolo si ne relaxam la o bere si un gratar, facand strategia pe urmatoarele 2 saptamani.

Acum, chiar daca o sa fim o mana de oameni care sa ajutam la constructia plutei, ne-am dori sa fie si prieteni de’ai nostri din online prezenti. Ca asa e frumos, sa impartasim bucuria acestei aventuri cu voi.

De aceea, va invitam sa ne ajutati sa construim pluta. Oricine este binevenit.

Puteti veni fie de joi, si sa campati o noapte cu noi la Ludus, fie de vineri dimineata, sa umflati si voi o camera de tractor.

Iar mai apoi, sa ne vedeti cum plecam cu pluta pe Mures si ne chinuim sa ne dam seama cum se navigheaza cu asa ceva!

Ah, si bonus, o sa puteti sa fiti martori la prima cascada din drumul nostru (care este la aprox 1 km de locul unde facem pluta). Peste care cascada speram noi sa iesim cu pluta intreaga!

 

Asadar, daca nu aveti ce face joia si/sau vinerea viitoare, va asteptam la Ludus. Cei care vreti sa veniti lasati un comentariu mai jos, sa stim daca e destula lumea sau mergem prin oras sa cautam voluntari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>