Ce ati vrea sa facem pe pluta? Idei?

De ceva vreme ne tot gandim ce ar trebui sa facem noi pe pluta pentru ca aventura asta sa fie mai palpitanta. Atat pentru noi, cat si pentru voi.

Daca doar o sa stam pe pluta si o sa vaslim o sa ne plictisim teribil. Si nu am avea ce povesti.

Asa ca ne-am hotarat sa facem un fel de concurs intre noi, sa vedem care este cel mai aventurier, cel mai barbat, cine este cel care la sfarsit de expeditie poate sa ia acasa chipiul de capitan al plutei.

Si pentru ca vrem sa va implicam si pe voi in aventura noastra, pentru ca vrem ca fiecare din voi sa ne urmareasca aventura zi de zi, am hotarat sa va cerem voua cateva idei.

V-ati uitat la Bear Grylls pe Discovery. Ati vazut poate sezoane intregi din Survivor. Sau poate v’a placut foarte mult Lost. Oamenii de acolo faceau tot felul de nebunii in salbaticie. Deci aveti de unde sa va inspirati.

Asadar, vrem sa ne spuneti prin ce probe ar trebui sa trecem noi in fiecare zi pentru a putea face un clasament la sfarsitul expeditiei. Bineinteles ca o sa incercam sa va aratam cum am rezolvat probele, ca sa nu ziceti ca facem blat.

Asteptam probele voastre aici pe blog, la comentarii. Indicati proba si mecanismul prin care sa fim punctati. O sa facem doar chestiile care sunt posibile si care nu ne pun sanatatea in pericol. Nu ganditi mecanisme complicate pentru ca nu o sa avem timp de ele. Iar fiecare proba sa se bazeze pe lucrurile pe care le avem pe pluta, ca n’avem de unde sa luam altele.

Cateva idei (pe care le puteti dezvolta): sa cartam zone de pe malul raului pentru Let’s Do It, sa mancam ceva crud, care aprinde mai repede focu cu cremenele, cine vaneaza un animal, cine prinde mai multi pesti etc…

Hai, asteptam ideile voastre!

 

PS: o sa facem lista mai jos cu toate propunerile, si o sa anuntam in fiecare zi a expeditiei ce proba incercam sa facem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>