Ziua 5 – dupa munca si rasplata

Daca in ziua 4 ne rugam dupa toate evenimentele prin care am trecut sa nu mai avem parte de cascade si repezisuri puternice cineva ne-o ascultat si nu ne-o mai dat de loc. Astfel a trebuit sa vaslim mai mult ca sa putem inainta. Pe alocuri am crezut ca plutim pe lac nu pe rau, inaintam greu si vasleam cu toata puterea. Masa de pranz a fost rapida dar buna, ultimele bucati de paine cu vajcrem (branza tartinabila super buna) s-au pierdut in stomacele goale. Doua twitturi trei prostii si ne-am trezit in Alba unde mare ne-a fost surpriza sa descoperim o mare de oameni care au venit sa ne vada si sa ne mai aduca ceva provizii. In astfel de momente imi dau seama cat de important e sa ai prieteni si oameni care se gandesc la noi. Pentru ca memoria imi joaca tot timpul feste la capitolul nume o sa-i mentionez aleatoriu pe cei care ne-au vizitat pe mal: Miruna, familia Gog – Cristi și Adriana, familia KooKool – Vlad și Cami, TVdece-ii – Alina și Dragoș aka Florica și Zicu, Alex Ursa (fără Șu), Makavelis, Sorin, Marius, Jorj, Bungust (faini onlinerii din Alba!) si… na, ca nu mai tin minte.
Pe langa noi s-a aciuat si un localnic, Gabi Ionescu. Aparent un baietas de cartier, Gabi a fost super de treaba si ne-a dus unde lucra el ca sa facem un dus (gratis). Asta in conditiile in care la Hanul cu Berze, motelul in spatele caruia am acostat ne-o cerut 80 de lei… E imbucurator sa vezi cum omul de rand te ajuta fara sa ceara ceva in schimb.
Inca o data vreau sa le multumesc din suflet in primul rand celor ce vin sa ne vada si au grija de noi si in al doilea celor ce ne sustin din spatele calculatoarelor. Fara voi zilele grele ar fi si mai nasoale.

 

CuPluta Ziua 5 la Alba-Iulia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>