CuPluta pe Mures – Ziua 5 – Video

Dupa munca si rasplata e numele pe care l-am dat noi acestei zile magnifice. Veti vedea ca totul o decurs bine chiar daca pe alocuri apa era atat de linistita de aveai impresia ca stai pe loc.
Ajunsi dupa atatea peripetii in aceasta zi, acum ne-a demonstrat natura fireasca faptul ca omul cat traieste invata, in cazul nostru in sfarsit am reusit sa fim pe aceeasi lungime de unda cu insasi pluta.
Fericiti ca rugaciunile ni s-au ascultat si ajunsi cu bine la Alba, gasim o gasca de oameni mai mare ca niciodata. Nu ne-a venit sa ne credem ochilor cata lume ne intampina, o fost de vis. Multumim pentru sustinere dragilor nostri Miruna, familia Gog – Cristi și Adriana, familia KooKool – Vlad și Cami, TVdece-ii – Alina și Dragoș aka Florica și Zicu, Alex Ursa (fără Șu), Makavelis, Sorin, Marius, Jorj, Bungust.
Si in continuare va asteptam pe toti ori pe parcursul plutei ori la ‘finish’!

Cu Pluta pe Mures Ziua 5

Vezi mai multe video din calatorii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>