Ziua 12 – balastiere si peisaj industrial

image

Ne-am trezit pe la ora 10, pentru ca a fost cam buna tuica de aseara 😀 Toata noaptea s-au auzit cateii din zona ce ne dadeau tarcoale pe langa cort in cautare de mancare. Toata lumea regreta faptul ca am uitat sa acoperim mancarea de aseara si a pluat in ea.
A plouat marunt pana pe la ora 12, cand am reusit sa strangem tot si sa ne urcam pe pluta.

Muresul a inaintat destul de bine, avem deja experienta in abordarea curentilor si ne deplasan destul de repede.

Vremea a ramas mohorata toata ziua, amplificand senzatia sinistra generata de urlajele parasite, de malurile pline de gunoaie si busteni aduse de apa si de balastierele intalnite tot mai des. Toata ziua nu am vazut decat atat… balastiere si maluri inalte pline de pietris. Fara pescari, fara oameni de nici un fel, fara nici macar un copac ce ne-ar fi indicat o zona de vegetatie. Ciudat e ca Bogdan chiar spunea inainte ca s-a cam plictisit de acelasi peisaj, doar copaci. Acum totul parea parasit, doar balastiere.

Apa, cu toate ca se misca destul de repede pe curenti, circula ciudat. Datotita escavarilor masive din zona, nivelul apei variaza foarte mult si sunt foarte multe ochiuri de apa si vartejuri. Te pozitionezi pe un curent ce pare sa se miste rapid si de odata te trezeati invartindu-te haotic.

Spre uimirea noastra, pe la ora 8, cand ne pregateam de oprire, facusem cam 30si ceva de kilometri. Am avut probleme,in gasirea unui loc bun de campat, dar pana in ora 9 am reusit sa ne oprim undeva pe un mal cu nisip.

Apoi, cortul l-am instalat rapid, in timp ce Ivo ne-a facut o delicioasa supa de usturoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>