Ziua 14 – Rezervatia Naturala Lunca Muresului

Am plecat de la 3 Insule de langa Arad cu gandul sa ne apropiem cat mai mult de Nadlac pentru ca se anunta vreme proasta in urmatoarele zile.
Dupa cateva ore am intrat in Rezervatia Naturala Lunca Muresului. Ne’am delectat cu niste peisaje superbe. Se vedea ca in jur nu prea au circulat oamenii pentru ca totul era neatins. Nu vedeam balastiere, pescari gramada sau pontoane. Ne’am intersectat doar cu cativa oameni cu barci cu motor care se plimbau pe Muresul care curgea lin.
In dreptul localitatii Pecica eu dormeam dus in jumatatea de ora de pauza pe care o aveam dupa vaslit. La un momentdat baietii m’au trezit sa imi spuna ca ne survoleaza un deltaplan motorizat. Am inceput sa il filmam si sa ii salutam pe cei 2 oameni care se plimbau cu el. Ii vedem ca aterizeaza pe malul drept, iar ivo ne spune sa tragem la mal sa ii salutam.
De fapt era o surpriza pentru mine (pe 29 e ziua mea). Am acostat la mal si Ivo mi’a spus ca imi fac cadou o plimbare cu deltaplanul deasupra Muresului. Eram foarte incantat pentru ca nu mai zburasem niciodata! Best gift ever. Am zburat cam 20 de minute. Eram tot un zambet.
Per total ziua a fost usoara. Vreamea favorabila, cativa curenti buni si eram ajunsi la punctul de acostare. Am tras la mal pe o plaja foarte faina, care ma facea sa ma simt ca la mare.
Nebuloasa a venit alaturi de Raul sa ne faca o vizita, si mi’a adus cadou un tort delicios (mersiiiiii).
Eram lihniti de foame asa ca am facut repede un foc de tabara si am prajit niste slanina. Era o atmosfera excelenta pana cand a venit o furtuna si o ploaie torentiala.
La ora 12 noaptea toti au inceput sa imi cante ‘La multi ani!’ iar apoi baietii m’au aruncat in Mures.
Am terminat seara langa o sticla de palinca de Semlac foarte gustoasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>